Thursday, August 9, 2007

Sadetta?

Raadio sanoi, että täällä saattaisi ehkämaybe sadella huomenna ja lauantaina vähäsen! En usko. Sitä paitsi lauantaina on Malagassa MTV:n rantakonsertti, jonne ehkä menen (tää mun teiniyx senkuin vahvistuu). Tai sitten en mene, kaikki suunnitelmat ovat viimeaikoina jotenkin kummasti haihtuneet taivaan tuuliin.

En kuitenkaan suostu ottamaan siitä mitään paineita, teen juuri sen verran kuin mieli tekee, sillä nykyisellään on kovasti sellainen fiilis, että on turha ottaa suorituspaineita vapaa-ajan käytöstä. Tämäkö on nyt se pahamaineinen sairaus, joka tuhoaa monen lomat? Ja onko huolestuttava todenteolla, kun mulla on suorittamispaineita (tai ainakin vähän sen suuntaisia tuntemuksia) jo viikonlopuista?

Parasta ovat extempore-hengessä suoritetut tempaukset, kun toissapäiväinen Malagan reissuni. Lähdin töistä, jokseenkin seikkailunhaluisena ja päädyin Malagaan shoppailemaan. Ja oli hauskaa!

Enää kaksi tuntia ja huominen, ja sitten on viikonloppu! Uujea.

2 comments:

Sun äitis said...

Heips!
Äsken vasta sattumalta huomasin, että täältä linkataan Sun äitiis. Kiitos!

Anonymous said...

hei baby. tai teinix(?). viethän miutkin sit shoppaa??:) anna kiittää ;) me tullaan sit piristämään/pahentamaan sun arkea. Kivakivakiva. Oon ihan täpinöissä. Noni. Nukuhan hyvin. koht jo tullaan :) pärjäile peipe!

tv.emmy