Thursday, August 16, 2007

Ehkä?

Kello: noin 7.40
Lämpötila: 27 astetta

Aamulla! Jos jo työmatkalla tulee hiki, niin mitä tulee olemaan takaisinmenomatka? Helvetti.

Aamuherätykset ovat normaalisti ihan mukavia, sillä aamu on ainut viileämpi vuorokaudenaika. Jos tällainen kuumuus rupeaa toistumaan, niin täytyy taas harkita suhtautumista aamuherätyksiin. Viileys on toistaiseksi ollut niitä harvoja kannustimia, jolla on saanut väsytystä huijattua. No mutta, töissä on ilmastointi, se on positiivista. Tai no on kyllä kotonakin.. Hmm.

Toisiin asioihin. Mulle tulee vieraita! Vasta lokakuussa, mutta silti se on aika kivaa. Ensin tulee muutama ystävä ja reilu viikko sen jälkeen EHKÄ isä ja veli. Iso ehkä, mutta mahdollisuus silti. Ihan kivaa, että ne edes ehkä tulee, vaikken kyllä ollenkaan odottanut, että se edes juolahtaisi kenenkään mieleen.

Ja niistä suunnitelmista. En mennyt sinne Malagaan, mutta käytiin leffassa ja tapaksilla, joten en ole laisinkaan pettynyt. Ensi viikonloppuna on mahdollisuus lähteä härkätaisteluun. Siitä mulla on aika ristiriitaiset fiilikset, joten katsotaan nyt menenkö. Olisihan se tietysti yksi isohko osa kulttuuria, mutta kai sen voi korvata vaikka... Juomalla paljon sangriaa?

No comments: